FEAS bygger 4 hytter på Gramstølen

FEAS planlegger oppføring av 4 sportshytter på ca 70 - 90 m2 i J -feltet på Gramstølen.

Saken om noen endringer av reguleringen for området er under behandling i kommunen, og dette tar en del tid – og det blir for sent å bygge i høst. Byggingen skal følgelig starte til våren. Innflytting blir til jul eller til vinterferien.

Hyttene vil få 3-4 soverom med bedre hemsutnyttelse, og ellers de rom man trenger for å nyte dette fenomenale fjellområdet - hele året. Tomtene blir fra ca 1,1 til 1.7 daa.

FEAS selger også tomter som man selv kan bebygge.

Vi har også fortsatt noen store tomter på over 2 mål til salgs.

I sommerhalvåret er Lærdalsområdet kjent for varme tørre somre.  Det er stier og sykkelveier i nærområdet, og gode muligheter for fiske og jakt.  Kort vei til Sognefjorden med  Lærdalsøyri, Årdal og Aurland/Flåm, samtidig som Jotunheimen er mindre enn en time unna.  Man kan variere med tur på Besseggen en dag, og båttur på Sognefjorden den neste.

Gramstølen er snøsikkert fra før jul til etter påpske.  Det er topp forhold for bortoverski med muligheter for turer i viddelandskap eller toppturer opp til 1.920 moh. Det er stasjonert egen løypemaskin som kjører løyper som henger sammen med løypenettet i Vang, både skogsløyper og høyfjellsløyper. Også randonee-folket har nå oppdaget de flotte mulighetene for flere attraktive alpine topper nær Gramstølen.

Tenker du på en helårshytte, bør du sjekke ut Gramstølen hyttegrend før du binder deg et annet sted!

Ta kontakt med oss for mer informasjon og visning!