Velkommen til visninger 6-7.januar

Kommende helg ønsker vi igjen velkommen til visninger på tomter på Gramstølen, Filefjell:

Lørdag 6. januar: kl. 11.00-14.00

Søndag 7. januar: etter avtale. Ring Thomas Hjermann på tlf. 913 46 880

20170303_160118.jpg

Snøsikre vintre

Forholdene er helt topp! Ta med ski og nyt en fin skitur etter visningen

Veldig mange av de som har kjøpt hytte på Gramstølen skryter over været og klimaet på Filefjellet. Lærdalsområdet er kjent for tørre, varme somre og stabile, snøsikre vinterforhold, med gode turmuligheter og friluftsopplevelser hele året. 

Filefjell Eiendomsutvikling as har egen løypeprepareringsmaskin og snøscooter. Løypenettet FEAS kjører i samarbeid med kommunen m.fl. er knyttet sammen med løypenettet i Vang.  Det er vanlig at man kan bruke skiene fra desember til langt ut i mai i dette fjellområdet.  Terrenget er variert med slakkere høyfjellsletter og alpine topper på opp til 1.920 moh. i dagsturavstand. 

IMG_2806.JPG

Sletter og topper

Terrenget er variert med slakkere høyfjellsletter og alpine topper på opp til 1.920 moh. i dagsturavstand. 

Nærhet til alpinanlegg

Gramstølen hyttefelt har passe avstand til to alpinanlegg: knapt 20 min til Tyin-Filefjell og ca 40 min til Hemsedal-anlegget.  Man har muligheten når man vil «i bakken», samtidig som man slipper nærhet til dominerende alpinanlegg og alt som følger med disse for omgivelsene.

FEAS har erfart at noen prioriterer nærhet til alpinanlegg av hensyn til barn og unge, men i et livsløpsperspektiv er beliggenheten på Gramstølen nærmest ideell.